Schaatsles

Schaatsen het zit in ons DNA ! Zodra de temperatuur het vriespunt nadert, begint het te kriebelen en halen we de schaatsen voorzichtig uit het vet. Schaatsen geeft ons een bijzondere ervaring, nèt of we zweven over het ijs. Niet voor niks komen veel van de beste schaatsers uit ons eigen land. Juist die ervaring willen we aan iedereen meegeven. Sporten en bewegen is niet alleen heel gezond, bij Thialf vinden we het plezier van ijspret ook belangrijk!

Heb je net de eerste voorzichtige schreden op het ijs gezet? Of ben je een gevorderd schaatser en wil je werken aan het verfijnen van je techniek? Dan is het volgen van een schaatsles in Thialf zeker iets voor jou! 

De schaatslessen zijn er voor iedereen - jong én oud - die actief (of nog beter) wil leren schaatsen. Van beginner tot geoefende schaatser wordt er gewerkt op basis van het niveau. De ervaren schaatsinstructeurs helpen je bij het aanleren of verbeteren de schaatstechnieken.  

In Thialf worden schaatslessen aangeboden door STUUPsport en de Sven Kramer Academy. De Sven Kramer Academy biedt ook mogelijkheden voor het schoolschaatsen aan. 

Meld je aan via de Sven Kramer Academy of STUUPsport:

Klik op het logo om naar de website te gaan