VRIENDENKRING THIALF

WORD VRIEND VAN THIALF: WORD DONATEUR VAN DE VRIENDENKRING THIALF! De Stichting Vriendenkring Thialf, opgericht in 1967, richt zich op het financieel ondersteunen van diegenen (clubs, activiteiten van clubs of individuen) die steun nodig hebben om hun schaatsen gerelateerde doel in en rond Thialf te verwezenlijken.

De vrienden van Thialf krijgen korting op hun toegangsbewijs tijdens recreatie uren bij Thialf. Daarnaast ontvang je jaarlijks de Thialf flyer met informatie van Thialf, word je uitgenodigd voor de jaarlijkse donateursavond van de stichting met een of meerdere prominente sprekers uit de schaatssport en tenslotte krijg je via de website van de vriendenkring informatie over de stichting en andere wetenswaardigheden.

Door donateur te worden help je dus het schaatsen in de volle breedte, daarnaast heb je recht op bovenstaande speciale privileges die niet-vrienden niet hebben.  

Het aanmelden als donateur, kan zowel door het inleveren van een aanmeldingskaart bij de kassa van ijsstadion Thialf, maar ook via onze website. Wij hopen u/jou als donateur te mogen verwelkomen. 

Tenslotte hopen we dat het weer een prachtig schaatsseizoen mag worden, waarin niet alleen in en om Thialf het nodige te doen is, maar dat het tevens ook weer een fantastische natuurijswinter mag worden. 

Met sportieve groet,

Pauline Hazelhoff-Luinstra
Vriendenkring Thialf (tel.nr. 0513-621945)

Klik hier voor de website van de Vriendenkring