NNZI verlengt overeenkomst met de Thialf Business Club voor 2 jaar...

03 mei

Vanuit de Thialf Business Club brachten wij gisteren een bezoek aan Henk Buma van NNZI (Noord Nederlandse Zonwering Industrie). In Arum kregen we ‘een kijkje in de keuken’ van zijn showroom en werkplaats, waar NNZI naast een diversiteit aan zonwering ook andere mogelijkheden biedt zoals terrasoverkapping en garagedeuren.

Naast dat Henk ruim 13 jaar alle ballen omhoog houdt binnen zijn onderneming, staat hij zelf ook regelmatig op het ijs. Zo is hij zowel rijder als één van de sponsoren van een schaatsteam. En met zijn teamgenoten neemt hij graag deel aan de marathonwedstrijden in Noord-Nederland en de alternatieve 11-stedentocht in Oostenrijk, de Weissensee. 

NNNZI is sinds 2020 lid van de Thialf Business Club. En ondanks dat een groot deel van de afgelopen periode vrijwel onmogelijk voor ons was om fysieke activiteiten te organiseren en veel wedstrijden zonder publiek werden verreden, is Henk Buma zeer enthousiast over zijn lidmaatschap. Naast dat hij graag aanwezig mag zijn bij de grote toernooien, geniet hij naar eigen zeggen ook van de vele andere voordelen die bij het lidmaatschap komen kijken. Zo maakt Henk bijvoorbeeld zijn klanten wel eens blij met kaartjes voor een bezoek aan Thialf.   

We kunnen met trots vertellen dat NNZI ervoor heeft gekozen het lidmaatschap te verlengen voor een periode van 2 jaar. Wij zijn Henk Buma dan ook zeer dankbaar voor zijn vertrouwen in én loyaliteit aan Thialf.

Benieuwd wat Thialf voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Evelien Kraster via businessclub@thialf.nl of 0513-637700.

Wilt u meer informatie over NNZI? Klik hier om naar de website te gaan. 


Vorige pagina