Stichting Vriendenkring Thialf

WORD VRIEND VAN THIALF; WORD DONATEUR VAN DE VRIENDENKRING THIALF

De Stichting Vriendenkring Thialf, opgericht in 1967, richt zich op het door middel van financiŽle bijdragen ondersteunen van diegenen (clubs, activiteiten van clubs of individuen) die steun nodig hebben om hun schaatsen gerelateerd doel in en rond Thialf te verwezenlijken.

Door donateur te worden helpt u dus het schaatsen in de volle breedte, maar tegelijk krijgt u als donateur er ook iets voor terug. Dat is in ieder geval reductie op het toegangsbewijs tijdens de publieksuren op Thialf.

Daarnaast ontvangt u jaarlijks de Thialf flyer met informatie van Thialf, wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse donateuravond van de stichting met een of meerdere prominente sprekers uit de schaatssport en tenslotte krijgt u via de website van de vriendenkring informatie over de stichting en andere wetenswaardigheden.

Het aanmelden als donateur, kan zowel door het inleveren van een aanmeldingskaart bij de kassa van ijsstadion Thialf, maar ook via onze website www.vriendenkringthialf.nl. Wij hopen u als donateur te mogen verwelkomen.

Tenslotte hopen we dat het weer een prachtig schaatsseizoen mag worden, waarin niet alleen in en om Thialf het nodige te doen is, maar dat het tevens ook weer een fantastische natuurijswinter mag worden.

Met sportieve groet,

Pauline Hazelhoff-Luinstra
Vriendenkring Thialf (tel.nr. 0513-621945)

Thialf_site_BG_6