Kunstschaatsen

Kunstrijders Club Heerenveen (KCH)

Voor Kunstrijders Club Heerenveen is Thialf de thuisbasis. Hier trainen zij meedere dagen per week en worden enkele nationale wedstrijden verreden.

Tevens is het een uitdagende sport, waarbij, naast natuurlijk goed kunnen schaatsen, kracht, souplesse, gevoel voor ritme en techniek ontwikkeld wordt om te komen tot ijsdansen op muziek.

Voor meer informatie over deze club kunt u kijken op www.kcheerenveen.net of een e-mail naar . Ook is hier verdere informatie te vinden over kunstrijden en de trainingstijden.

Kunstschaatsclub Thialf (KCT)

Kunstschaatsclub Thialf (KCT) is een vereniging die kinderen de mogelijkheid biedt op speelse wijze te leren kunstschaatsen.
Bij KCT staat het beoefenen en bevorderen van de kunstschaatssport voorop. Het doel van de vereniging is leden de gelegenheid te bieden om de schaatssport te kunnen beoefenen, zowel op wedstrijdniveau als recreatief vlak. Onder professionele begeleiding (gediplomeerde trainers) wordt er o.a. gewerkt aan technische elementen, schaatsvaardigheid, presentatievaardigheden en kür op muziek. Een belangrijk uitgangspunt voor KCT is het recreatief bezig zijn met schaatsen en het daardoor verkrijgen en hebben van contacten met andere liefhebbers van de schaatssport.
Meer informatie is te vinden op onze site www.kcthialf.nl of facebook www.facebook.com/KCThialf

Heb je belangstelling om een keer mee te trainen mail dan naar

Thialf_site_BG_3